Cautare

842 de rezultate pentru "mihaela radulescu" (4.58 secunde)
Pe lista celor zece politicieni presupusi colaboratori ai Securitatii figureaza Mona Musca (deputat PNL), Gyorgy Frunda (senator UDMR), Cristian Radulescu (deputat PD), Sogor Csaba (senator UDMR), Liviu Campanu (deputat PNL), Ion Mocioalca (deputat PSD), Gheorghe Dragomir (deputat PNL), Radu Terinte (senator PC), Dan Mocanescu (deputat independent, ex-PRM) si Gheorghe Firczak (deputat, minoritatea ruteana).
Printre liberalii care au mai aparut ieri la Scoala de Vara s-au numarat consilierul judetean Victor Manea, consilierul local Victor Radulescu, seful TNL Constanta, Ionel Spataru, adjunctul Agentiei Domeniilor Statului, Adrian Stan, secretarul de stat Nicolae Buzdun, iar ca oaspeti reprezentanti de peste Prut ai Aliantei Moldova Noastra.
Aproape 20 de lideri liberali, printre care Puiu Hasotti, ministrii Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu, Ionel Chirita, consilierii judeteni Gheorghe Iorov si Victor Radulescu si altii, ghidati de prefectul Culetu, au luat-o usor pe jos, impartiti in doua grupuri, facand o inedita baie nocturna de multime.
Gyorgy Frunda (UDMR), Marcu Tudor (PRM), Cristian Radulescu (PD), ßerban Mihailescu (PSD). In cazul deputatului Mona Musca, sustine ßandru, responsabilitatea "spalarii" sale revine reprezentantului Presedintiei in CNSAS, pentru ca ea a pierdut sprijinul PNL.
Pana acum nu pot da decat patru nume de consilieri care si-au exprimat dorinta de a prelua atributiile viceprimarului. Este vorba de Romeo Radulescu, Roxana Iovan, Florian Borza si Eugen Botea", a declarat presedintele democratilor.
Cat despre PD, partidul "de suflet" a lui Basescu, acesta a percutat rapid in favoarea presedintelui, apreciind nominalizarile acestuia pentru functiile de sefi ai SRI si SIE - in persoana senatorului PSD George Cristian Maior, respectiv a consilierului prezidential Claudiu Saftoiu - drept o "dovada a intelegerii democratiei", dupa cum a sustinut deputatul PD Cristian Radulescu.
Votul, pe grupuri In timpul dezbaterilor, Cristache Radulescu (PD), vicepresedinte al Comisiei de ancheta, a precizat ca grupul Aliantei D.A.
Printre numele aflate pe lista potentialilor candidati se mai afla si deputatii Cristian Radulescu, Radu Dragus (Botosani) si Vasile Nistor, senatorii Nicolae Neagu, Dorel Jurcan, Mircea Nicu Toader, Dan Carlan (Iasi).
In replica, deputatul democrat Cristian Radulescu a declarat ca astfel de afirmatii sunt caracteristice tuturor demnitarilor care au ajuns in fata procurorilor, prin lansarea de "perdele de fum, spunand ca este vorba de instrumentari politice".
Cei mai multi dintre liderii PD nu si-au reactualizat, deocamdata, declaratiile de avere pe anul 2006, printre acestia numarindu-se presedintele PD, Emil Boc, secretarul general al PD, ministrul Vasile Blaga, deputatii Ioan Oltean, Cezar Preda si Cristian Radulescu, precum si ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu.
Alaturi de el, la competitia din cadrul Congresului care se va desfasura la 21 ianuarie s-au mai inscris Victor Ciorbea, Ioan Avram Muresan, ßerban Radulescu si Lucian Orasel.
Aurelian Pavelescu, Gheorghe Ciuhandu, Adrian Ghita, Virgil Petrescu, Radu Munteanu, Zoea Radulescu, Claudiu Cristea, Vasile Lupu, Andrei Dimitriu, Marius Popovici.
Potrivit unor estimari, Milut, fost candidat la alegerile prezidentiale, va obtine peste 80% din voturile delegatilor, singurul sau contracandidat fiind Serban Radulescu.
Contracandidatii sai, ßerban Radulescu si Ioan Avram Muresan, au obtinut 194, respectiv 110 voturi. Din echipa lui Milut mai fac parte Aurelian Pavelescu - prim-vicepresedinte si Gheorghe Ciuhandu - presedinte al Consiliului National de Coordonare.
Acesta i-a avut drept competitori pe Serban Radulescu, care inca mai marseaza pe o intelegere rezonabila cu PD, si pe Ioan Muresan, fost ministru al agriculturii in guvernarea CDR.
Astfel, Ion Nicolae (PNL), Romeo Radulescu (PD) si Ion Nuica (PRM) se vor deplasa, incepand cu jumatatea acestei luni, in Anglia, Irlanda si Italia, pentru a participa la intalniri pe teme de administratie locala.
Natura conflictuala a lui Traian Basescu este dublata de natura sa infractionala, a mai spus liderul PRM, acuzandu-l pe seful statului in dosarul Flota, de implicare in mafia din tara, cu sotii Elena Udrea si Dorin Cocos, cu Dumitru Bucsaru, Virgil Cristea, Stefan Radulescu si "mafia de la Golden Blitz".
Radu Berceanu, Cezar Preda, Vasile Blaga, Elena Udrea, Marius Marinescu, Adriean Videanu, Cristian Radulescu, Ioan Oltean. Pe ultima pagina, publicatia reia sloganul lansat de presedintele PSD Mircea Geoana la mitingul de la Iasi - "Voteaza DA!
Deputatul conservator a declarat ca aceasta strategie cu telefoanele este mai veche, inca de la referendum, cand parlamentarii PC erau mereu invitati de diverse persoane sa discute "ba cu Traian Basescu, ba cu Boc, ba cu Radulescu, ba cu Blaga".
Sala de plen a Parlamentului a fost aproape goala in momentul in care s-a decis citirea documentului de catre reprezentantul PD Cristian Radulescu.
google-analytics.com